На Буринщині п’яний водій намагався дати поліції “відкупного”

20.12.2022

Під час несення служби працівники сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності № 1 (м. Буринь) зупинили автомобіль ВАЗ-21063 під керуванням 52-річного мешканця села Воскресенка Буринської ОТГ.

В ході спілкування правоохоронці виявили, що керманич перебуває напідпитку та запропонували пройти обстеження на стан сп’яніння. Чоловік, усвідомлюючи, що йому загрожує адміністративна відповідальність і позбавлення права керування транспортними засобами, вирішив надати правоохоронцям неправомірну вигоду.

Працівники поліції відмовилися від грошей і попередили порушника про неприпустимість протиправної поведінки та передбачену законодавством кримінальну відповідальність, але водія це не зупинило.

Тож правоохоронці викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка задокументувала протиправні дії конотопчанина.

Відносно водія складено адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення та відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: