В обласній бібліотеці визначили “Кращого читача року”

20.12.2022

У відділі абонементу Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки, на передодні Нового року, провели підсумки акції «Кращий читач року».

Ця акція – засіб сприяння популяризації книги та читання, збільшенню відвідування книгозбірні та підвищення іміджу бібліотеки. Головними критеріями оцінки переможця є не тільки читацька активність (найбільша кількість записаних книг у формулярі), а й участь у масових заходах промоції книги, участь у акції «Подаруй книгу українського автора бібліотеці» впродовж року.

Цьогоріч володаркою звання «Кращий читач року – 2022» стала яскрава та неповторна у своєму поетичному слові, авторка збірок поезій «Шкіра», «Ряди Фур’є», володарка багатьох відзнак всеукраїнських, міжнародних літературних конкурсів і фестивалів, лауреатка премії Ордену Карпатських Лицарів, Всеукраїнської премії «Благовіст», Всеукраїнської літературно-мистецької премії ім. Василя Юхимовича, літературної премії імені Анатолія Криловця сумська поетка Надія Позняк.

Пані Надія захоплюється українською класикою, любить книги сучасних українських письменників та зарубіжних авторів, завжди ділиться думками з бібліотекарями та користувачами про прочитану книгу, а також допомагає у проведенні масових заходів спрямованих на виховання громадської свідомості молоді, інколи ініціює їх проведення.

19 грудня 2022 року відбулось святкове вітання переможниці у форматі «живої книги».

По завершенню заходу відбулось вручення пані Надії – «Подяки» за участь у акції «Подаруй книгу бібліотеці» від адміністрації книгозбірні, святкових подарунків від співробітників відділу абонементу, автограф сесія та фотографування на згадку у новорічно оформленій локації.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: