У Сумах відбулися змагання зі спортивної ходьби пам’яті Володимира Голубничого

20.12.2022

У Сумах відбулися останні у цьому році змагання зі спортивної ходьби пам’яті Володимира Голубничого. Участь у них взяли юнаки, юніори, молодь, дорослі та ветерани.

У змаганні юнаків до 14 років брали участь семеро спортсменів. Зі старту лідерство захопив Іван Скріннік. У лідерах він тримався всі десять кіл двокілометрової дистанції і здобув “золоту” медаль.

“На цьому турнірі я встановив свій рекорд – 9:50. Ці змагання стали для мене вирішальними у цьому сезоні”, — говорить Іван Скріннік, переможець змагань пам’яті В. Голубничого.

Тренер Івана – Ігор Федорченко — каже, що разом зі спортсменом вони змінили тактику: “Початок був більш повільний. Ми пропрацювали цю ситуацію. Досвіду мало зовсім. І фактично цими змаганнями він підтвердив свої можливості, свої здібності”.

У дівчат у цій віковій категорії на старт вийшли лише дві учасниці. Перемогу святкувала Оксана Чичикало.

“Спочатку здавалося, що буде важче. Але потім я зрозуміла, що місце для мене не головне. Для мене було головне пройти на добрий час, щоб я дійшла до кінця”, — розповідає Оксана Чичикало, переможниця змагань пам’яті В. Голубничого.

Серед 16-річних спортсменів посіла перше місце Дарина Ющенко. Також у своїй вікових групах перемоги святкували Анна Скрипченко, Сергій Лазоренко, Едуард Кравченко та Ігор Главан.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: