Сумські правоохоронці здійснили мрію чотирьохрічного хлопчика

21.12.2022

Працівники відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області разом з співробітниками сектору ювенальної превенції Сумського районного управління поліції влаштували довгоочікуваний подарунок хлопчику до дня Святого Миколая.

День Святого Миколая – це день чудес та здійснення всіх дитячих мрій. Не дивлячись на сьогоднішні обставини ми, як ніколи, повинні піклуватися про наших малюків та дарувати їм дитинство. Адже кожна дитина на це заслуговує. Тому поліція спільно з Фондом Валерія Созановського запустили безмежно важливий соціальний проєкт. Його мета – допомога дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують підтримки.

Тож, сумські поліцейські також долучилися до цього поєкту. Їм стало відомо про хлопчика Ваню, котрий проживає в селі Низи Сумського району, який у своєму листі до Святого Миколая написав, що мріє про тюбінг. Залишитися осторонь правоохоронці не змогли та вирішили побувати в ролі чарівників.

Працівники поліції завітали до Вані додому на службовому автомобілі. Здивуванню хлопчика не було меж, він з радістю зустрів правоохоронців.

Оглянувши поліцейську автівку, Ваня мав змогу сісти за кермо та потримати справжню рацію. Він приміряв амуніцію та спорядження після чого розповів, що майбутньому хоче стати поліцейським.

Поспілкувавшись, правоохоронці подарувати довгоочікуваний подарунок. Ванюша був неймовірно радий та не міг повірити своїм очам. Адже його мрія стала реальністю. Тепер хлопчик не сумнівається у існуванні Святого Миколая.

Батьки та хлопчик подякували працівникам поліції за цей дивовижний день. Адже він подарував багато яскравих, позитивних емоцій та вражень.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
02.05.2024 Вночі та зранку ворог обстріляв чотири громади Сумщини
02.05.2024 За добу на Сумщині знищили 5 вибухонебезпечних предметів
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм

Коментарі: