На Конотопщині двоє водіїв пропонували поліцейським хабаря за кермування напідпитку

27.12.2022

Патрулюючи село Нова Слобода, що на Путивльщині, увагу працівників відділу реагування патрульної поліції відділення поліції №2 (м. Путивль) привернув водій мопеду Мустанг, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Чоловік відмовився та запропонував поліцейським вирішити питання гроші.

А ось у Конотопі працівники відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Фольцваген Пасат під керуванням 24-річного чоловіка. У розмові з водієм поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік, бажаючи уникнути відповідальності за скоєне, почав пропонувати поліцейським 2 000 гривень неправомірної вигоди.

В обох випадках поліцейські від грошей відмовилися та викликали на місця подій слідчо-оперативні групи поліції, які й задокументували факти правопорушень.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», а також склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Керування транспортним засобом у стані сп’яніння».

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: