На Сумщині завершився ІІ тур Всеукраїнських учнівських олімпіад

27.12.2022

Попри дію правового режиму воєнного стану та напружену безпекову ситуацію в країні й Сумській області зокрема, у період з 5 листопада до 18 грудня проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Інтелектуальний марафон Всеукраїнських учнівських олімпіад складався із 14 навчальних предметів (українська мова і література, німецька мова, англійська мова, історія, географія, біологія, трудове навчання, правознавство, екологія, інформатика, фізика, інформаційні технології, математика, хімія).

Найбільш активно здобувачі освіти обирали олімпіадні завдання з української мови та літератури (із 25 територіальних громад),

математики та історії (по 23 територіальних громад відповідно), англійської мови, географії та біології (по 20 територіальних громад відповідно), хімії (із 16 територіальних громад), фізики (із 15 територіальних громад), інформаційних технологій (із 13 територіальних громад).

Олімпіадні завдання з усіх навчальних предметів спрямовані на формування в учнів працелюбності, допитливості розуму, самостійності у судженнях; виховання інтересу до навчання, загартовування волі та характеру.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: