У Сумах відійшла у вічність викладач педагогічного університету

28.12.2022

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка поніс непоправну втрату. Вчора відійшла у вічність старший викладач кафедри української мови Лідія Лиманчук. Про це повідомляє у Фейсбуці Олена Семеног.

“Лідія Миколаївна Лиманчук народилася 13 листопада 1954 року в с.Боромля Сумської області.

У 1977 році з відзнакою закінчила філологічний факультет Сумського державного педагогічного інституту імені А.С.Макаренка.

Працювала вчителькою української мови та літератури в ЗОШ N 15 м. Суми. Колектив школи пам’ятає талановиту, неймовірно життєрадісну молоду вчительку, яка глибоко шанувала рідне слово, навчала “по совісті жити” своїх вихованців.

З 1990 року Лідія Миколаївна – викладач кафедри української мови Сумського державного педагогічного інституту імені А.С.Макаренка. Педагог від Бога, з відкритим і добрим серцем, вона стала взірцем гідности, сумлінності, працьовитості та взаємоповаги для сотень випускників, учителів-філологів.

Нагороджена знаком «Відмінник народної освіти», грамотою Управління освіти й науки Сумської обласної державної адміністрації за якісну підготовку студентів-філологів”, – зазначається у повідомленні.

Прощання з Лідією Миколаївною відбудеться завтра, 29 грудня, о 10:30 за адресою вул. ЗСУ (колишня Інтернаціоналістів), 20.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: