На Сумщині прощалися з бійцем Русланом Шварцом

03.01.2023

У селі Бишкінь на Сумщині попрощались із загиблим солдатом Русланом Шварцом. Він був снайпером. Загинув під час виконання бойового завдання в Донецькій області 26 грудня.

До будинку, де військовий жив зі своєю сім’єю, прийшли його односельчани. Віддати шану полеглому бійцю прийшов сусід Олег Ільченко.

“Двадцять два роки мої батьки вже живуть тут і Руслана я знав усі ці 22 роки. Був гарним хлопцем, підлітком, хорошим дуже сім’янином. Дітям дуже багато приділяв уваги і по дому все допомагав батькам. Село тут не таке вже й велике, друзів тут у нього багацько не було, а з дітьми дуже.. І на рибалку возив і на річку возив і в школу на автобус вивозив… такий, хороший був”, — говорить чоловік.

“В Мар’їнці вони з моїм зятем в одній бригаді були, тільки бригади діляться ж. Мій зять майор. А, коли вже дізнались, що Руслана не стало, тільки тоді він “пробив” там і дізнався, що так. Руслан з їхньої бригади”, — розповідає Зоя Олександрівна, односельчанка загиблого.

Після відспівування військового похоронна процесія вирушила до місцевого кладовища. Загиблому бійцю односельчани створили коридор пошани.

Руслану Шварцу назавжди буде 33 роки. У нього залишились батьки, дружина та двоє дітей.

https://suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: