У Путивлі довелося забирати малолітню дитину у горе-батьків

04.01.2023

Наприкінці року Службою у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради було виявлено дитину, яка потребувала захисту, оскільки подальше перебування вдома загрожувало її здоров’ю та життю.

З’ясовано, що батьки дитини на даний час неспроможні утримувати та забезпечити повноцінний догляд та виховання свого малолітнього сина. Після обстеження у закладі охорони здоров’я дитину влаштовано до Центру соціально-психологічної реабілітації.

У цій установі дитина буде перебувати протягом часу, необхідного для її реабілітації, але не більше ніж 9 місяців у разі стаціонарного перебування та 12 місяців на денному перебуванні.

Батьки мають право відвідувати дитину в закладі, і за цей час вони мають вжиті певних заходів щодо повернення дитини до родини та змінити своє ставлення до виховання дитини.

Наразі в Хоружівському Центрі соціально-психологічної реабілітації перебувають 4 дитини Путивльської громади, з яких одна, чиї батьки позбавлені батьківських прав та троє дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, повідомляє Путивльська міська рада.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: