Мешканцю Глухівщини продали червивий хліб

05.01.2023

Неприємним сюрпризом обернулася для жителя села Іващенкове купівля звичайнісінького сірого хліба. А все тому, що “Добрий” опинився з “начинкою”, та з такою, якій точно не зрадієш. Відрізавши невелику скибку, чоловік виявив всередині, у самій м’якоті, хробака. Тож замість обіду залишилися зіпсований настрій і апетит та викинуті “на вітер” хоч і не велекі, але гроші.

“Вже не в перше стикаємося із таким відношенням нашого Глухівського хлібокомбінату. За останній місяць – це вже вдруге, коли сідаєш за стіл і раптово твій обід стає зіпсований. Раніше донька виявила схожу лічинку в батоні, але нажаль не зробили фото. Чому так відбуєтся? За це має хтось відповідати, чи люди мають вживати білок разом із хлібом самі не бажаючи цього?!”, – обурюється читач, який звернувся до редакції.

Буханку “Особливого” чоловік купив вчора вранці з машини виробника, яка розвозить хліб по селах Глухівщини в певні дні тижня. Прикрість випадку посилюється ще й фактом безальтернативності варіантів – є можливість купити тільки цей хліб, іншого – до села не завозять. Тобто вибору у селян наразі немає.

Аби прояснити ситуацію, журналістка Глухів.INFO звернулася безпосередньо до підприємства-виробника хліба, який придбав читач. Як запевнили там, для них це теж неприємний сюрприз – виробництво налагоджене, борошно ретельно просіюється, та й бункери з борошном чистять регулярно. Тобто, потраплення сторонніх предметів у продукцію повністю виключено. Перед відпусткою в реалізацію вся продукція проходить ретельний контроль. Словом, начебто й звідки було взятися черв’яку.

Там обіцяли розібратися з інцидентом, запропонувавши іващенківцю залишити скибку з “екземпляром” в одному з магазинів міста. Втім, чоловік підкреслив, що йому не потрібна компенсація, він просто мав за мету привернути увагу суспільства на кричущий випадок.

hlukhiv.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: