У Глухові заливають ковзанку

10.01.2023

І зовсім маленькі, і вже в літах ковзанярі з захопленням і радістю минулої зими поспішали на міську ковзанку в Глухові, щоб під музику покататися і поспілкуватися. На цю подію і зараз чекають багато містян, які полюбляють такий відпочинок або прагнуть, щоб їх діти долучилися до цього виду зимового спорту.

“Ковзанка – це магічний скрегіт металу по льоду, кольорові ліхтарики на стовбах, приємна музика і холод, від якого тепло на душі.”, – розповідає жителька міста Валерія, яка вже встигла випробувати на міцність лід у сусідній Шостці.

У хокейній коробці на міському стадіоні вже змагаються хокеїсти, а ось сьогодні заливають ковзанку на майданчику для гри у міні-футбол (клітка). Щоб наростити лід потрібної товщини, заливати будуть ще й завтра.

Як розповів начальник відділу молоді і спорту Олександр Никитченко, цього року на глухівчан чекають суттєві зміни з огляду на обставини військового часу. Для любителів покататися на ковзанах не працюватиме прокат. Головна причина в тому, що прогулянковий інвентар там залишає бажати кращого, а матеріально-технічна база цьогоріч не оновлялась знову ж таки через війну. Також, коли лунатиме тривога, потрібно в короткий термін знайти бомбосховище, яке на міському стадіоні не передбачено.

Тому, провести час на льоді можна тільки при наявності власних ковзанів. Щож стосується часів відвідування, то поки це питання вирішується, коли саме жителі та гості міста зможуть покатитися – вдень, або ж і ввечері при наявності електроенергії. У відділі молоді і спорту обіцяли додатково проінформувати містян, як тільки врегулюють момент з графіками.

hlukhiv.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: