У Ромнах поліцейські та рятувальники здійснили мрію дітей з будинку сімейного типу

11.01.2023

Серед основних завдань інспекторів ювенальної превенції є превентивна діяльність з дітьми. Правоохоронці постійно відвідують різні родини та спілкуються з дітками різного віку, а також підтримують з ними товариські відносини. Під час візиту до будинку сімейного типу, родина якого проживає у м. Ромни, поліцейські дізналися, що хлопчики та дівчатка мріють потрапити на екскурсію до рятувальників та наочно подивитися, як все влаштовано у пожежній частині.

Так, інспектори ювенальної превенції за сприянням місцевих рятувальників організували для вихованців будинку сімейного типу екскурсію до місцевої пожежної частини, під час якої співробітники ДСНС пояснили юним гостям про правила пожежної безпеки, розповіли про різні способи гасіння пожеж та провели діток по службовому приміщенню, де наочно показали транспорт спеціального призначення, яким користуються рятувальники у своїй службовій діяльності.

Зокрема, рятувальники розповіли хлопцям та дівчатам про те, як їхні співробітники, які перебувають на чергуванні, діють у разі надходження повідомлення про пожежу або іншу виниклу небезпеку, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.

Також діти відвідали пункт незламності, що знаходиться у приміщенні ДПРЧ-19, де їх пригостили чаєм і смаколиками. Після чого співробітники поліції запропонували малечі намалювати патріотичні малюнки.

По завершенню даного заходу діти висловили щирі слова подяки за захоплюючу та пізнавальну екскурсію та за те, що допомогли втілити в життя їхню невеличку мрію.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: