Управління архітектури в Сумах переїжджає на Садову, а управління майна – на Воскресенську

11.01.2023

У листопаді минулого року Сумська міська рада ухвалила рішення щодо змін у структурі апарату та виконавчих органів СМР. Згідно з цим рішенням у місті буде створене окреме управління комунального майна СМР (з правом юридичної особи) шляхом виділення його з департаменту забезпечення ресурсних платежів.

А управління архітектури та містобудування знову, як і декілька років тому, приєднають до департаменту забезпечення ресурсних платежів, який у перспективі займатиметься земельними та архітектурними питаннями.

Припускаємо, що виходячи з цього, управління архітектури вирішили «переселити» поближче під крило департаменту, що знаходиться на вул. Садовій, 33, а управління майна – навпаки перекинути на Воскресенську, 8А, де поки що «сидить» архітектура.

Це питання повинні були розглянути на позачерговій сесії міськради сьогодні, 11 січня: про передачу в оперативне управління управлінню комунального майна нежитлових приміщень (площа 281,9 кв. м), розташованих по вул. Воскресенській, 8А. Правда, рішення поки що не пройшло. Але це справа часу і настрою депутатів.

Дуже цікаве інше питання – хто очолить управління майна в перспективі. За даними “Вашого Шансу”, начальником навряд чи залишиться Тетяна Михайлик, яка керує цим підрозділом багато років. Скоріше за все, через реорганізацію влада Сум заведе нову людину і саме під неї передають шикарне приміщення на Воскресенській, пам’ятку архітектури в центрі Сум.

.shans.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: