У Сумах відкрилася благодійна виставка: збирають на бойове авто захисникам

11.01.2023

У Сумах в Агенції Промоції «Суми» відбулося відкриття благодійної виставки фотографій Сергія Чепульського.

Відвідавши виставку, сумчани можуть пожертвувати будь-яку суму у фонд «Мир! Зроби це!», який нині збирає кошти на автівку для захисників.

«Кожен донат важливий, адже наближає нас до мети, — і до перемоги. Приходьте в муніципальну галерею з 10 по 20 січня — підтримайте захисників України!», — звертається до сумчан керівник фонду Євген Котляр.

Під час відкриття виставки «Байки у мушлі» вдалося зібрати 4 400 грн та 100 доларів. Також долучитися до збору можна, надіславши кошти на рахунок благодійного фонду.

«Допомагаємо захисникам, які боронять нашу землю та наші життя. На Бахмутському напрямку, там, де зараз ідуть найгарячіші бої, наші захисники возять БК та евакуюють поранених… на старій «буханці». УАЗ знаходиться в аварійному стані і виконувати бойові завдання на ньому стає просто небезпечно. Підрозділу негайно потрібен пікап або повнопривідний бус. Нове авто допоможе не тільки працювати ефективніше, але і врятувати більше поранених, адже вчасна евакуація в рази збільшує шанси на порятунок життя», — наголошують організатори.

Номер рахунку:

«ОЩАДБАНК» ПОТОЧНИЙ РАХУНОК

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “МИР! ЗРОБИ ЦЕ!”

UA173375680000026000300540392

МФО 337568

ЄДРПОУ 44732867

ЗЛОТИЙ/ФУНТ СТЕРЛІНГІВ/ЄВРО/ДОЛАР США/ГРИВНЯ

МОНО банк.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: