Пішов із життя колишній заступник начальника Роменської міліції

12.01.2023

Роменські поліцейські висловлюють щирі співчуття сім’ї та родичам померлого колеги.

Пішов із життя колишній заступник начальника Роменського МВ з обслуговування м. Ромни та Роменського району — начальник штабу, майор міліції Гончаров Анатолій Валентинович.

Народився він 22 червня 1974 року у місті Ромни. З 1992 року по 1994 рік Анатолій Гончаров служив у Збройних Силах України. Далі з квітня 1999 року по травень 2014 року працював на різних посадах в ОВС та по завершенню служби пішов на заслужений відпочинок — на пенсію. Та, на жаль в грудні 2022 року його серце зупинилось.

Колеги Анатолія Валентиновича пам’ятають його, як кваліфікованого фахівця, який увесь свій вільний час присвячував роботі, та сумлінно і віддано служив на благо держави.

Прощання з прахом покійного відбудеться 12 січня 2023 року о 11.00 годині біля воріт центрального кладовища на вул. Дудіна у м. Ромни.

Керівництво Роменського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області, голова Роменської ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України та колеги по службі висловлюють своє глибоке співчуття рідним і близьким покійного.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: