У Сумах виявили водіїв, які керували авто з ознаками наркотичного сп’яніння

12.01.2023

Днями на вулиці Героїв Сумщини патрульні зупинили водія транспортного засобу ВАЗ-2108 за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з 24-річним керманичем інспектори виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння, тому запропонували йому пройти огляд. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік категорично відмовився.

Під час перевірки документів охоронці порядку встановили, що водій протягом року притягався до адміністративної відповідальності за керування автівкою, не маючи на це права. На нього патрульні склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування, повторно протягом року) КУпАП.

Ще одного водія з ознаками наркотичного сп’яніння, який керував транспортним засобом ВАЗ-2109, інспектори зупинили на вулиці Маґістратській. 30-річний керманич теж категорично відмовився від проходження огляду. На нього патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: