На Путивльщині постане перед судом чоловік за обкрадання автівок і домівок

12.01.2023

Слідчими відділення поліції №2 (м. Путивль) під процесуальним керівництвом прокуратури закінчено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження відносно 25-річного чоловіка, який проникав до будинків та автомобілів односельчан з метою наживи.

Восени до поліції почали надходити повідомлення від мешканців села Линове про крадіжки інструментів з автомобілів та домоволодінь. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили особу зловмисника та розшукали його. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець.

У ході подальшого розслідування було встановлено, що зловмисник шляхом злому замків проникав до автомобілів та будинків односельчан та прибирав до рук вподобані речі.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Наразі досудове дорозслідування завершено, кримінальне провадження скеровано до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: