Четверо мешканців Сумського притулку для тварин відправилися до Європи

13.01.2023

Про це повідомляє Сумське товариство захисту тварин у Фейсбуці:

«Ледь втримались аби раніше не написати чудову новину, над якою наші активісти працювали останній місяць. Не писали, щоб не наврочити, чекали успішного фіналу.

Звідки вони взялись у нас? Чук і Гек – підлітки, яких ми забрали ще маленькими цуценятами зі Старого села , викинутими в полі. Нойз – суперактивний хаскі потрапив до Центру перетримки на початку війни – прибився до військових, хлопці нас попросили забрати на перетримку . Яся – її ми привезли з Яструбиного з цуценятами. Там її викинули попередні власники. Малих прилаштували досить швидко, а Ясі довелося більше року чекати родину , яка в Сумах так і не знайшлась.

Навіщо пишемо історії потрапляння тварин в притулок? Щоб знову акцентувати увагу , звідки ж беруться тварини на вулиці … Їх викидають двоногі створіння, безвідповідальні людинки.

І як би важко не було організовувати кожну поїздку, затратно фінансово (тварини мають повний пакет необхідних документів для перетину кордону + дорога ), ми будемо старатися шукати для підопічних кращої долі! Дякуємо усім , хто підтримує нашу невеличку команду ентузіастів (із вашою допомогою можливі великі справи ), спасибі зооволонтерам з Черкас за логістику тварин до місця призначення та всіляку підтримку та звичайно чеським друзям , без яких такої події на сталося би! Хай кожному хвостатому пощастить у новому житті!».

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: