В Охтирці п’яний хуліган завдав двом громадянам тілесних ушкоджень

14.01.2023

Ввечері на пульт спостереження поліції охорони надійшов тривожний виклик. Спрацювала кнопка «Терміновий виклик поліції» одного з магазинів міста Охтирка.

Прибувши на місце події, поліцейські побачили чоловіка, який агресивно себе поводив, чіплявся до людей та погрожував фізичною розправою. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У ході подальшого розслідування було встановлено, що близько 17 години зловмисник безпричинно почав чіплятися до 32-річної жінки, яка поверталася додому. Раптом він почав наносити удари кулаком по обличчю жінки, таким чином заподіявши їй тілесні ушкодження.

На цьому 34-річний зловмисник не зупинився, він пішов до магазину, де почав висловлюватися нецензурною лайкою та чіплятися до одного з відвідувачів, після чого вдарив його.

Вже тоді на місце події прибули правоохоронці, які і припинили правопорушення.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру за фактом скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: