У Сумах відбувся гандбольний турнір

16.01.2023

На вихідних у Сумах відбувся Чемпіонат Сумської області з гандболу на “Кубок ректора Сумського державного університету”. Шість команд з Сум, Конотопа та Харкова грали у групах, а 15 січня відбулись стикові матчі.

Команда капітана збірної міста Суми Павла Ткача у матчі серед команд, які у групах посіли треті місця, перемогла в один м’яч з рахунком 19:18 команду “Конотоп ДЮСШ”. “Ми отримали задоволення, отримали емоції, розрядку. Це дуже емоційна гра. І нам дуже сподобалось”, — ділиться капітан.

“Вони задоволені тим, що вони грають. На жаль, у зв’язку з війною, ігр у чемпіонаті України немає. І ніде грати. Вони вдома тренуються – сюди їздять, грають”, — говорить тренер ГК “Конотоп ДЮСШ” Андрій Шатрава.

У матчі команд, які у групах посіли другі місця, зустрілись гандбольний клуб “Конотоп” та команда Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи “Суми”. Сумчани виграли першу половину гри з рахунком 17:13, і довели перевагу у другій на п’ять м’ячів. У підсумку гра завершилась з рахунком 35:30 на користь команди КДЮСШ “Суми”.

“Ми зіграли те, що ми могли зіграти. Ну а там, як завжди, перемагає найкращий”, — говорить гравець ГК “Конотоп” Віталій Кравченко.

Богдан Чернявський – гравець ГК “КДЮСШ “Суми” розповідає: “У цьому році до нас прийшли нові гравці і це шанс для нас підготуватися до універсіади, зігратися з новими гравцями. Та врешті-решт отримати задоволення, пограти в улюблену гру. І – ми перемогли. А це теж приємний бонус”.

У матчі переможців груп зустрілись гандбольні клуби “СумДУ” та «Харків». Перед грою обидва капітани команд налаштовуватися лише на перемогу. Перший тайм фінального протистояння виграли харків’яни. На перерву команди пішли з рахунком 15:12 на користь гостей. У цілому матч з перевагою в один м’яч – 30:29 – виграли сумчани.

У підсумку без медалей та кубків не залишилась жодна з команд.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: