У Сумах патрульні спіймали чотирьох водіїв напідпитку

18.01.2023

Чи не щодня патрульні виявляють водіїв з ознаками сп’яніння – алкотестер фіксує різні результати.

Під час патрулювання на вулиці Веретенівській вартові порядку зупинили транспортний засіб Toyota Land Cruiser. 53-річний чоловік мав ознаки сп’яніння. Він пройшов огляд на місці зупинки транспортного засобу. Алкотестер зафіксував результат 0, 78 проміле алкоголю.

Із результатом він був не згоден. Але і пройти огляд у закладі охорони здоров’я керманич категорично відмовився. На чоловіка патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

На вулиці Засумській за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили водія транспортного засобу Audi. У 28-річного керманича патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду, який він пройшов на місці зупинки, був позитивним — 0, 81 проміле алкоголю. На чоловіка інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

На проспекті Свободи (колишня вул. Прокоф’єва) патрульні зупинили водія транспортного засобу ВАЗ 21063, які підозріло маневрував на дорозі. За кермом вони виявили 38-річного чоловіка, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд керманич пройшов на місці зупинки. Результат 0, 52 проміле. На водія інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

За порушення комендантської години на вулиці Сумської артбригади (колишня вул. 20 років Перемоги) патрульні зупинили керманича автомобіля ВАЗ. Чоловік також у стані сп’яніння. Це підтвердив огляд, який він пройшов на місці зупинки. Алкотестер зафіксував результат 0, 84 проміле алкоголю. На 31-річного водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: