У Сумах поліцейські припинили незаконний обіг сигарет

18.01.2023

До поліції надійшла оперативна інформація про можливу причетність 53-річного сумчанина до організації протиправної діяльності щодо збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів. Пошук клієнтів та продаж контрафактних цигарок зловмисник здійснював за допомогою Telegram-каналу.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки місць проживання зловмисника, гаражного приміщення та автомобіля, у ході яких виявили та вилучили близько 12 000 пачок сигарет, грошові кошти у сумі 60000 гривень, а також поштові накладні.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та ч. 1 ст. 199 «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: