У Глухові п’яний водій намагався відкупитися від відповідальності

18.01.2023

Працівники сектору реагування патрульної поліції міста Глухів під час патрулювання зупинили автомобіль. Спілкуючись з водієм, поліцейські відчули від нього запах спиртного та запропонували пройти освідування на стан алкогольного сп’яніння.

Чоловік відмовився, але на камеру все таки зізнався, що вживав алкоголь та почав пропонувати співробітникам поліції гроші за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

Правоохоронці попередили 53–річного глухівчанина, що за пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність, але його це не зупинило.

Під час складання на порушника адміністративного протоколу за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння), він намагався ще раз домовитися з працівниками поліції, пропонуючи гроші.

Після цього на місце події було викликано слідчо-оперативну групу поліції для документування факту пропозиції неправомірної вигоди.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: