Що таке стікерпаки та чим вони корисні для бізнесу

26.01.2023

Незважаючи на розвиток інтернет-технологій, друкована продукція залишається базовим елементом масованих рекламних кампаній. Особливо, якщо виникає необхідність розробити креативні рішення, які гарантовано запам’товувалися б потенційними клієнтами. Серед сучасної поліграфії одним із найпопулярніших видів вважаються наліпки. Друкарня «Хамелеон К» пропонує послуги з виготовлення друкованої продукції різних форматів, зокрема й нестандартних стікерпаків.

Що це за вид наклейок?

Стікерпаки вважаються реакцією на сучасні соцмережі та месенджери. Вони представлені у вигляді комплекту наліпок, що стилістично та тематично об’єднані між собою. У деталях розробляється спільна для наклейок кольорова гама. Аби гарантовано привертати увагу до рекламної поліграфії, компанії випускають серії стікерпаків із різними сюжетами. Вихід нової колекції стікерпаків може збігатися зі святом чи ознаменувати старт продажу новинки на ринку.

Зазвичай маркетологи вигадають єдиний образ, який буде повторюватися в різних варіаціях. Приміром, фірмовий супергерой, що малюється в різноманітних сценках. Або ж серія мотиваційних фраз. Також для стікерпаків використовують логотип компанії, який на кожній наклейці має свій оригінальний колір чи форму.

Навіщо створювати стікерпаки

Креативні наліпки дають більше шансів привернути увагу цільової аудиторії. Поодинокі наліпки все ж можуть залишатися непоміченими. Але якщо клієнти в різних місцях бачать стилістику та персонажів, що повторюються, то починають запам’ятовувати фірмові стікерпаки конкретного бренду. І в майбутньому чимало покупців спочатку візуально шукають на полицях із товарами знайомі для них вказівники-наклейки. І лише потім роблять вибір на користь конкретної продукції.

Ідеї для застосування фірмових стікерпаків:

оригінальне оформлення гаджетів – клієнти клеять наліпки на смартфони, ноутбуки;

оригінальне тематичне оформлення поличок із товарами в точках продажу;

розроблення серії наліпок для оформлення самокатів, кур’єрських мопедів, велосипедів;

наліпки використовуються для маркування фірмових посилок інтернет-магазинів;

стікерпаки офісної тематики для презентацій, інформаційних бордів;

наліпки для декорування блокнотів, записників.

Ще один ефективний метод просування товарів чи послуг за допомогою стікерпаків – це друк наліпок із промокодами. Їх можна вручати постійним клієнтам, відправляти у посилках разом із замовленнями інтернет-магазинів. Таку наліпку гарантовано збереже покупець, адже це дає можливість отримати знижку для наступних покупок.

Яку комерційну інформацію варто друкувати на стікерпаках:

дати розпродажу;

адреса сайту компанії чи інтернет-магазину;

посилання на сторінки у соцмережах;

друк наліпок у вигляді рекламних вказівників;

як спосіб маркування різних товарів одного виробник.

Додаткові можливості

Окрім безпосередньо рекламних цілей, наліпки можуть мате додаткове призначення. Приміром, як елемент інтер’єрного декору. Брендовані стікерпаки можуть прикрасити стіну в офісі, кафе чи піцерії. Вони чудово кріпляться до будь-якого виду меблів та дзеркальної, скляної поверхні.

Наклейки можуть бути технічного призначення, як короткі інструкції. Це доступний метод продемонструвати клієнтам найкращі характеристики побутової техніки, коротко вказати на дію, промаркувати деталі тощо. На сайті типографії xprint.com.ua ви можете переглянути популярні формати наліпок та зробити оформлення онлайн-заявки на друк поліграфії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: