Правоохоронці разом із небайдужими втілили мрію 11-річного Богдана з Роменщини

28.01.2023

З метою підтримки дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та допомоги у здійсненні їх мрій в Україні було запущено такий важливий соціальний проєкт під назвою “Мріяти про майбутнє разом”.  Завдяки спільним зусиллям небайдужих громадян та правоохоронців вдалося втілити мрію 11-річного Богдана з Сумщини.

Так, вчора Олександр Галицький та Сергій Тарасенко, інспектори відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області разом із співробітниками Роменського районного відділу поліції відвідали з подарунками 11-річного Богдана, що проживає в одному із сіл Роменського району. На момент приїзду правоохоронців хлопчик саме перебував у школі на уроках. Співробітники поліції дуже здивували школяра таким несподіваним візитом, але одночасно й дуже порадували, так як привезли йому омріяну ним риболовецьку вудочку, футбольний м’яч, солодощі, канцелярські приладдя та інші несподівані для нього приємні подарунки.

Поліцейські ж зізнаються, що приймати участь у здійсненні мрій діток — це по особливому приємно.

Таких діток, мрії яких ще не збулися, по всій нашій країні дуже багато, тому шановні громадяни, якщо ви маєте  бажання, можете ознайомитися з даним проєктом за посиланням  https://dreamerkids.org/.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: