На Роменщині поліцейські затримали чоловіка, який торгував марихуаною

28.01.2023

Співробітники Роменського районного відділу поліції отримали оперативну інформацію щодо можливої торгівлі наркотиками жителем одного із сіл району. Інформацію правоохоронці перевірили, вона знайшла своє підтвердження.

В результаті проведених оперативних заходів працівники поліції затримали 47-річного місцевого жителя “на гарячому” під час продажу канабісу. Крім того, у нього вдома поліцейські провели санкціонований обшук. Виявлені речові докази були вилучені та направлені на експертизу.

Зловмисника було затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та за процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури оголосили зловмиснику про підозру у скоєному. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: