На війні загинув захисник із Тростянецької громади

31.01.2023

Трагічна звістка знову надійшла до Тростянецької громади: в боях за Україну загинув мешканець Кам’янського старостинського округу Хижковий В’ячеслав Григорович, 1967 року народження.

В’ячеслав Григорович народився 5 квітня 1967 року в селище Пересічне Дергачівського району Харківської області. У 1983 році пішов до першого класу Кам’янської середньої школи. У 1995 році закінчив професійно-технічне училище №1 міста Харків.

В останні роки В’ячеслав Григорович працював охоронцем у дитячому садочку села Кам’янка, виховував синів. Товариський, комунікабельний, енергійний, веселий, трудолюбивий, справжній патріот своєї країни – таким його завжди пам’ятатимуть рідні та друзі.

Велике бажання кращої долі для рідної України покликали чоловіка захищати її свободу і незалежність у 2015 році. В зоні АТО він, звичайний доброволець, став легендою.

Потрапивши до пекла війни, В‘ячеслав став командиром зенітної установки. Його товариші говорили, що сепаратисти пропонували за нього грошову винагороду.

Хижковий В’ячеслав Григорович у зоні проведення антитерористичної операції був нагороджений медаллю «За мужність і героїзм».

У 2016 році В’ячеслав Григорович повернувся у Кам’янку на своє місце роботи. Але події 2022 року – повномасштабне вторгнення росії в Україну, знову покликали його захищати рідну землю. З березня 2022 року й по теперішній час він перебував у найгарячіших точках воєнних дій.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: