На Роменщині жінка обманним шляхом отримала 43 тисячі соцдопомоги

31.01.2023

Дізнавачі Роменського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури повідомили про підозру жінці, яка обманним шляхом оформила державну соціальну допомогу та незаконно заволоділа грошовими коштами у сумі більше 43 000 гривень.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили факт шахрайських дій, вчинених 35-річною жителькою одного із сіл Роменського району. Як з’ясували поліцейські, жінка при оформленні державних соціальних виплат, що визначені лише для певних верств населення, умисно не повідомила всі відомості, при яких такі виплати не призначаються. Крім того, вона умисно вказала недостовірні дані, а саме не повідомила про факт придбання житла.

Як наслідок, жінка обманним шляхом отримувала протягом декількох місяців зазначені виплати, загальна сума яких склала більше 43 000 гривень.

У поліції за даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 “Шахрайство” Кримінального кодексу України. Наразі слідчі за процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури повідомили жінці про підозру. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: