Сумчанин постане перед судом за незаконний збут прекурсорів

02.02.2023

Слідчі Роменського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури скерували до суду кримінальне провадження стосовно жителя обласного центру, який з метою збуту незаконно придбав та зберігав прекурсори у великих розмірах, а саме ацетон, соляну та сірчану кислоти.

Під час досудового розслідування співробітники поліції встановили, що 38-річний житель м. Суми вирішив збагатитися за рахунок незаконного збуту прекурсорів, стосовно яких законом встановлені заходи контролю. Так, в результаті ряду обшуків, що були проведені за місцем мешкання сумчанина, а також в належному йому гаражі, були виявлені речові докази.

Зокрема правоохоронці виявили у гаражному приміщенні велику кількість каністр різними ємностями з речовинами невідомого походження. Тоді, все вилучене було направлено на експертизу, результат якої підтвердив наявність прекурсорів. А саме ацетон, соляна та сірчана кислоти.

Наразі поліцейські завершили досудове розслідування за даним фактом та під процесуальним керівництвом прокуратури скерували обвинувальний акт до суду.

Тепер чоловік понесе кримінальну відповідальність відповідно до ч. 2 ст. 311 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів» Кримінального кодексу України.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: