У Конотопі поліція затримала юнака за підозрою у збуті наркотиків

03.02.2023

У ході відпрацювання інформації щодо осіб, якій можуть бути причетними до вчинення наркозлочинів, зокрема збуту наркотичних засобів та психотропних речовин безконтактним способом, поліцейські отримали інформацію про те, що один із жителів міста Конотоп займається збутом наркотичних речовин.

«Під час проведення оперативних-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції нашого відділу спільно з співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Сумській області ДСР НПУ затримали 22-річного юнака під час чергового збуту наркотиків. У ході поверхневої перевірки у нього було знайдено та 45 згортків з психотропною речовиною PVP. Все знайдене вилучено та направлено для проведення відповідних досліджень до експертної установи», – коментує очільник Конотопського районного відділу поліції Сергій Забозлаєв.

У ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що молодик є кур’єром одного з Інтернет-магазинів, через який здійснюється збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території різних міст України, у тому числі і міста Конотоп.

Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: