У Сумах патрульні виявили п’яних водіїв на блокпосту та вулиці Британській

03.02.2023

На одному з блокпостів обласного центру охоронці порядку зупинили транспортний засіб Opel Senator під керуванням 36-річного водія. У чоловіка патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд на місці зупинки. Керманич погодився. Результат огляду був позитивним — 0,54 проміле алкоголю. На водія інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП, а від керування його відсторонили.

На вулиці Британській (колишня вул. Горького) за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили 36-річного водія автомобіля Daewoo Lanos. Під час перевірки документів вартові порядку з’ясували, що чоловіка права керування суд позбавив. А в громадянина вони виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд, який керманич пройшов на місці зупинки, був теж позитивним.

Алкотестер зафіксував результат 0,99 проміле алкоголю. На чоловіка патрульні винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Від керування його відсторонили.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: