На Сумщині пошкоджено 4 784 об’єкти, відновлено – близько третини

10.02.2023

Т.в.о голови Сумської ОВА Тарас Савченко доповів на урядовій онлайн-нараді під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля актуальну інформацію щодо руйнувань та процесів відновлення на Сумщині.

За його словами, наразі пошкоджено 4784 об’єкти, близько третини з яких уже відновлено. У пріоритеті – багатоповерхові будинки, критична інфраструктура, мости.

Також обговорювались питання відновлення енергетики; розгортання Пунктів незламності; функціонування в умовах воєнного стану закладів освіти, охорони здоров’я, соціального забезпечення, готовність захисних споруд; поводження з побутовими та будівельними відходами, що утворились через воєнні дії.

«Даний формат (на нараді обговорювались питання 4-х північних областей) дозволив детально обговорити поточні та стратегічні питання відновлення та розвитку Сумщини! Зазначив проблемні питання, вирішення яких дозволить зробити процес відновлення більш динамічним та ефективним. У тісній координації та комунікації із центральними органами влади активно працюємо, щоб забезпечити ефективну роботу і якнайшвидшу перемогу», – зазначив посадовець.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: