У Бурині водій-порушник наполегливо намагався дати хабар поліцейським

10.02.2023

Перебуваючи на службі, працівники сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності № 1 (Буринь) на одній із вулиць міста зупинили автомобіль, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху.

Керманич розуміючи, що за скоєне йому загрожує адміністративна відповідальність, почав пропонувати поліцейським хабар. Поліцейські від грошей відмовились та попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди службовій особі. Однак, це не зупинило правопорушника, він і далі продовжував стояти на своєму.

Для документування даного факту працівники поліції викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

За порушення ПДР відносно водія поліцейські склали постанову про адміністративне правопорушення, передбачену ч. 2 ст. 126 Кримінального кодексу України «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами».

А за фактом пропозиції неправомірної виходи правоохоронцям слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: