У жителя Лебедина поліцейські вилучили наркотиків на 300 тисяч гривень

15.02.2023

До поліції надійшла інформація про те, що 39-річний мешканець м. Лебедин може бути причетний до незаконного зберігання чималої кількості наркотиків. У ході оперативно-профілактичного відпрацювання, спрямованого на виявлення та припинення кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів дана інформація підтвердилася. Під час санкціонованого обшуку у домоволодінні зловмисника поліцейські знайшли 170 пакунків наркотичного засобу канабіс загальною вагою 2,5 кг. Крім цього, 250 грамів насіння елітних сортів коноплі, розфасованих по окремих пакунках та приладдя для вживання наркотичних засобів.

Все виявлене поліцейські вилучили на направили для проведення експертиз.

За цінами чорного ринку загальна вартість вилученого становить близько 300 000 гривень.

Як встановили співробітники поліції, 39-річний зловмисник заздалегідь замовляв насіння елітних сортів коноплі через мережу Інтернет. Після чого вирощував рослини коноплі на присадибній ділянці, з яких у подальшому виготовляв наркотичний засіб канабіс для власного вживання.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: