У Сумах судитимуть наркозакладчика

16.02.2023

Слідчими Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного сумчанина, який займався незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах, а також зберігав вдома зброю та боєприпаси.

За даними слідства, ще у вересні минулого року співробітники поліції затримали чоловіка по вул. Г. Кондратьєва, що в обласному центрі, коли він у вечірній час нишпорив у кущах, присвічуючи ліхтариком. Під час поверхневої перевірки в нього виявили пакет з-під соку зі великим асортиментом заборонених речовин, зокрема 73 згортки з канабісом, пігулками МДМА, психотропними речовинами PVP та амфетаміном. При цьому в ході обшуку автомобіля затриманого було виявлено 153 г психотропної речовини PVP. Водночас у ході огляду мобільного телефону чоловіка правоохоронці знайшли 33 фотозображення з координатами розташувань місць «закладок».

Більш того, під час проведення обшуків за місцем фактичного проживання зловмисника поліцейські виявили вогнепальну стрілецьку зброю, 24 патрони та ручну осколкову оборонну гранату Ф-1, а також амфетамін.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2, 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великому розмірі), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: