Депутати Сумської облради проголосували за ліквідацію управління майном та звільнення Дмитра Нагорного

17.02.2023

Припинити діяльність юридичної особи Управління майном Сумської обласної ради — таке рішення прийняли депутати Сумської обласної ради на сесії 17 лютого.

Проголосували за ліквідацію Управління майном 42 депутати з 48-ми присутніх на сесії. Депутата від партії “Слуга народу” Микиту Баню призначили головою ліквідаційної комісії.

Ліквідувати управління майном мають протягом трьох місяців з дати публікації відповідного повідомлення. Також мають звільнити з посади начальника управління Дмитра Нагорного, йдеться в проєкті рішення облради.

Нагадаємо, Дмитро Нагорний обраний до облради від Сумської територіальної організації ПП “Європейська солідарність” 25 жовтня 2020 року.

Депутат Сумської облради і начальник управління майном (тимчасово увільнений через мобілізацію) Дмитро Нагорний 31 січня демобілізувався з посади гранатометника районного центру комплектування і знову подався на свою попередню посаду в облраді.

8 травня 2020 року в управлінні майном провели обшук у рамках кримінального провадження від 31 січня 2020 року, в якому Дмитра Нагорного, як тодішнього начальника управління, підозрювали у зловживанні владою та розтраті 1,5 млн грн на закупівлі комп’ютерів для обласної дитячої лікарні.

Згодом Дмитро Нагорний прокоментував кримінальну справу та обшуки, проведені в його управлінні. За його словами, вони почались після призначення нового голови Сумської ОДА і після відмови “погодитись на одну пропозицію”.

suspilne

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: