Міні, міді, максі — спідниці для вашого ідеального образу

17.02.2023

Спідниця — одяг, що зустрічається чи не в кожному жіночому гардеробі. Так, є жінки, що принципово вдягають лише штани та джинси (і це цілком стильно), але для більшості спідниці — невіддільна частина повсякденного образу. Тож поговоримо про те, які спідниці зараз в тренді, та які моделі є must have для сучасної модниці.

ТОП-3 трендових спідниць у 2023

Перед тим як вибирати трендовий одяг, варто нагадати, що головним критерієм завжди має бути комфорт. Вам має бути зручно, адже сучасний одяг створено не для подіумів, а для міських вулиць, посиденьок у кафе та домашніх вечірок. Тож, незалежно від фасону, потрібно вибирати спідницю з приємної до тіла тканини, що відповідає за розміром.

Що ж до моделей, то до «золотої трійки» сезону 2023 можна віднести:

Babydoll. Вона відрізняється високою талією, розкльошеним силуетом та пишністю. Виглядає дуже миленько, тож якщо ви полюбляєте ніжні образи — те, що треба. В такому образі жінка дійсно виглядає, як принцеса.

Трапеція. Вона менш пишна, ніж бебідолл, проте теж розширюється донизу та має високу талію. Універсальний силует, що личить жінкам із різними типами фігури. До того ж не сковує рухи та відчувається дуже комфортно.

Спідниці на запах. Знайоме відчуття, коли треба дуже акуратно зняти спідницю через голову, щоб не зіпсувати зачіску? З моделями на запах такої проблеми немає. Дуже зручно та швидко.

Тепер до кольорової гами: звісно, найбільш популярними є нейтральні базові моделі. Це універсальний одяг на будь-який випадок життя. Проте популярністю користуються і яскраві моделі з оригінальним дизайном, адже родзинка в образі завжди має бути.

А що до довжини?

Одразу зазначимо: це fashion-only думка, нічого на тему занадто відкритого або занадто закритого. Так от, ідеальна довжина цього сезону — міді. Максимум комфорту і свободи рухів: у таких спідницях зручно сісти на стільчик або на лавочку, прогулятися парком або вулицею, чи навіть грати з дитиною на дитячому майданчику.

До того ж неабияку роль в образі грають аксесуари: підберіть стильний пасок, сумочку та взуття. Дуже актуальними цього сезону є масивні черевики та кросівки (так-так, у поєднанні зі спідницею) та маленькі сумочки з екошкіри. Виглядає дуже лаконічно, елегантно та водночас стримано.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: