Німецькі благодійники передали для Глухова 25 генераторів

22.02.2023

Завдячуючи друзям за кордоном та людям, які у різних країнах світу не лишаються осторонь нашої біди, стала можливою організація гуманітарної допомоги для українців, зокрема для глухівчан.

Нещодавно організації “Допомога – м.Глухів” за підтримки невгамовних ентузіазістів вдалося транспортувати у Глухів  25 генераторів різної потужності: 10 на 5 квт, 10 на 1,6 квт і ще 5 на 2,8 квт.

Цінний вантаж на десятки тисяч євро вагою понад 3 тони з Сум до Глухова доправив Володимир Лукаш – умілець, який віртуозно майструє буржуйки бійцям на передову.

Окрім генераторів було доставлено низку важливих речей (куртки весняні, джинси дитячі, повербанки, обігрівачі, постільна білизна, ковдри, газові горілки, фонарики, газові балончики).

Завдяки колосальній допомозі друзів з Німеччини переважна частина освітніх закладів міста, а також лікарня забезпечені джерелом безперебійного живлення на випадок форсмажорних обставин, зокрема мова йде про відключення світла.

«Не втомлюємось дякувати нашим благодійникам з благодійної спілки Blau-Gelbes-Kreuz e.V., які завжди відгукуються на актуальні потреби нашого міста. Для того, щоб зібрати та доправити вантажі, щоб координувати зусилля волонтерів та допомогу людям у Німеччині працюють багато людей, які роблять добро за покликом душі. І я хочу сказати всім цим людям, дякую. Дякую за ваше прагнення допомогти, за всі ваші зусилля, добро і милосердя до українців. Ваша потужна допомога надихає та дає надію на світле майбутнє!»

Всім Миру та Добра”, – зазначає голова громадської організації Ірина Баранова.

hlukhiv.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: