Артисти сумської філармонії підготували онлайн-концерт “Непереможна Україна”

24.02.2023

Концерт “Непереможна Україна” підготували артисти сумської філармонії. Нову програму присвятили річниці вторгнення і покажуть онлайн.

Художній керівник філармонії Олена Обозна каже, що ця концертна програма висловлює громадянську позицію творчого колективу.

“Новий час народжує нові пісні, нові шедеври. Артисти в постійному пошуку, в натхненні з вірою в перемогу. Зараз ми працюємо для того, щоб відстояти на нашому фронті те, що захищають наші воїни”, – сказала вона.

Після потрясіння перших днів повномасштабного вторгнення артисти повернулися до роботи вже у березні, готували нові програми, збирали гроші на допомогу Збройним силам, розповідає пані Олена. Каже, пишаються тим, що практично увесь колектив залишився на роботі у воєнний час.

За рік артисти філармонії провели 137 концертів, частина з них – у шпиталях та на військових позиціях, говорить керівник філармонії Олександр Даниленко.

“Ми виїжджали 8 разів до бійців ЗСУ, до наших бійців територіальної оборони, буквально на передову, де поряд постріли. Хочу сказати, що жоден артист, знаючи, що відповідні існують ризики, не відмовився. Всі абсолютно, і колективи, і окремі вокалісти, солісти – взяли участь в цих заходах”, – розповів він.

Концерт “Непереможна Україна” – це повністю нова поетично-музична вистава на тему любові до рідної землі і віри в перемогу. Покажуть його 24 лютого на Facebook-сторінці і на сайті філармонії. Також найближчим часом обіцяють запросити глядачів на живий концерт.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: