На Сумщині вогнеборці двічі приборкували пожежі господарчих споруд

26.02.2023

25 лютого о 21:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Томашівка, Роменського району. На гасіння залучили відділення чергового караулу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини із смт Недригайлів та добровільну пожежну команду із сусіднього села.

Як було встановлено, загорілося перекриття окремо розташованої приватної господарчої споруди. О 22:17 вогнеборці локалізували загоряння на площі близько 6 кв. м, запобігши поширенню полум’я на всю покрівлю. А о 22:23 пожежу ліквідували.

Цього ж дня о 22:13 до рятувальників надійшла інформація про пожежу в с. Комарівка, Охтирського району. Проте, щоб потрапити до осередку горіння підрозділам ДСНС довелося долати відстані у 34 км з райцентру та 24 км з смт Чупахівка.

Як було встановлено, вогонь охопив по всій площі дерев’яну господарчу споруду в якій знаходилися близько 3 куб м дров. О 23:00 вогнеборці локалізували пожежу, запобігши її подальшому поширенню на поруч розташований житловий будинок. А о 00:40 загоряння повністю приборкали.

Всього на гасіння залучалося 13 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки від ДСНС України, 1 працівник та 1одиниця техніки від добровільної пожежної команди.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: