На фоні новин про підліткову субкультуру “Редан” поліція Сумщини звернулася до батьків

28.02.2023

У сучасному суспільстві діти піддаються дійсно дуже великій кількості загроз. На такі загрози вони можуть наражатися як у сім’ї, так і на вулиці, в Інтернеті або у школах. Це, наприклад, булінг, різні форми насильства, кіберзагрози чи то втягнення в деструктивні молодіжні течії.

Останнім часом у мережі Інтернет саме молодіжні субкультури та поширення їх серед підлітків почало набувати все більшої популярності.

Нагадаємо, що під терміном молодіжна субкультура розуміють систему цінностей, установок способів поведінки і життєвих стилів певної соціальної групи. У період переходу із дитинства в доросле життя може виникнути багато проблем, які діти не здатні вирішити самостійно. Саме тому дехто з них вирішує звернутися по допомогу до групи ровесників, яким властиві ті ж проблеми, а також які мають ті ж цінності та ідеали.

Проте не всі молодіжні угрупування позитивно впливають на підростаюче покоління. Є й такі, що наносять свій негативний вплив на розвиток та становлення неповнолітніх. Щоб вчасно зреагувати та не допустити критичних наслідків серед підростаючого покоління, поліцейські надають кілька порад батькам.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: