У Сумах багатоквартирний будинок майже день був без води через припарковане авто

01.03.2023

Про ситуацію розповіли у КП “Міськводоканал”:

“Фахівці водоканалу майже щодня виїжджають на виклики в різні куточки Сум, ремонтуючи або відновлюючи мережі. Проте інколи швидко впоратися з аварією буває неможливо через припарковані автомобілі.

Наприклад, завдяки одному з автовласників учора багатоквартирний будинок у Сумах майже день був без води. Спеціалісти водоканалу приїхали ліквідувати порив водогону за лічені хвилини. Але на мережі, якраз у місці, де необхідно було робити розриття, стояла автівка. Власника машини, як виявилося пізніше, взагалі не було в місті. Довелося робити запит до поліції, втрачаючи дорогоцінний час…

Водоканалівці розуміють, що у Сумах є проблеми з паркувальними місцями, а також що автомобілісти не можуть бачити мережі під землею. Але все ж таки просять водіїв бути більш обачними: якщо ви залишаєте машину на тривалий час (кілька днів чи місяць), будь ласка, поставте авто на офіційну стоянку або залиште номер телефону, за яким з вами можна буде зв’язатися у разі необхідності, старшому по будинку чи, наприклад, у магазині, підприємстві поруч.

Також просимо шановних водіїв не забувати паркуватися таким чином, щоб у комунальників завжди був доступ до люків, а у надзвичайників – до гідрантів”.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: