“Людина, яка віддавала себе сім’ї”. Сумська громада попрощалася з прикордонником Олександром Ковальовим

07.03.2023

6 березня сумчани попрощалися зі старшим сержантом Олександром Ковальовим, який загинув 21 лютого під час бою під Бахмутом у Донецькій області. Воїна відспівали в храмі Святого апостола Андрія Первозванного.

Військовослужбовиця Алла познайомилася з Олександром у 2022 році, коли чоловік вступив до лав Держприкордонслужби. Жінка згадує: “У 2021 році він дуже хотів поїхати до своїх побратимів і служити в Луганському прикордонному загоні. Він говорив, що дуже потрібен там хлопцям. Маючи своїх діточок, хотів, щоб коли вони підросли, в країні не було війни. Олександр Володимирович запам’ятався в першу чергу сім’янином. Він постійно за будь-якої нагоди згадував і розповідав про свою дружину, дітей. Він був відповідальним. Прикордонники Сумщини запам’ятають його сумлінним військовослужбовцем, який був справжнім патріотом”.

Останні два місяці, розповіла жінка, Олександр Ковальов ніс службу під Бахмутом, де і загинув у ході бою з супротивником. Попрощатися з захисником прийшли його родичі, колеги, друзі.

Кум загиблого Юрій Резніченко розповів: “Яким він мені запам’ятався? Чесним, добропорядним, справедливим. Людина, яку я знав половину свого життя. Людина, яка віддавала себе сім’ї. Людина, яка завжди мала у всьому успіх, мала таку “жилку”. Де б він не працював, завжди намагався брати максимум для себе і сім’ї. Завжди намагався з усіма людьми бути чесним і порядним”.

“Дуже гарна людина. Завжди допоможе, відгукнеться. Жінка залишилась і двоє дітей: син і донька. Донька старша, а сину 13 років. Залишились тепер сироти”, — говорить сусідка Світлана.

Олександру Ковальову назавжди залишилося 47 років. Після відспівування Олександра Ковальова поховали на Алеї Слави Баранівського кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: