У Сумах двох юнаків спіймали на розкладанні згортків із психотропами

07.03.2023

У ході оперативно-профілактичного відпрацювання у місті Суми по вулиці Добровільній, працівники поліції помітили двох парубків 18 та 17 років, які займалися розкладанням закладок. Під час проведення поверхневого огляду у них було виявлено особливо небезпечну психотропну речовину «PVP-сіль», що була вже розфасована у 20 окремих згортків. Правоохоронці попередньо встановили, що дані хлопці можуть бути закладчиками Інтернет магазину, через який здійснювався збут наркотичних засобів на території обласного центру. Поліцейськими вживаються заходи щодо встановлення всієї схеми збуту, а також каналу надходження психотропної речовини.

У Ромнах, Конотопі та Шостці увагу співробітників поліції привертали до себе чоловіки з підозрілою поведінкою. Під час поверхневої перевірки у трьох з них було виявлено особливо небезпечний наркотичний засіб метадон, а у четвертого чоловіка було виявлено марихуану.

Усі зловмисники стверджували, що зберігали наркотики для власного вживання, без мети збуту. У всіх випадках на місце події була викликана слідчо-оперативна група поліції, а все виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За вказаними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та за ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: