За минулу добу поліція Сумщини викрила три злочини, пов’язані з наркотиками

10.03.2023

Вчора, під час проведення оперативно-профілактичних заходів, направлених на попередження злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, поліцейські Сумщини вилучили у трьох жителів регіону наркотичні речовини рослинного походження.

В місті Шостка  працівники поліції зупинили 34 –ти річного місцевого жителя, у якого під час огляду виявили і вилучили згорток з речовиною рослинного походження, зовні схожою на мариухану. Все вилучене направлено на експертизу.

В місті Лебедин під час проведення поверхневого огляду у 20-річного чоловіка, якого працівники поліції зупинили по вулиці Куличанській, було виявлено пакуночок з марихуаною. Речовина вилучена та направлена на експертизу.

Під час проведення поліцією обшуку за місцем проживання 41-річного чоловіка з села Мазівка, що на Путивльщині, правоохоронці в виявили і вилучили згорток з марихуаною та пристрій для її вживання.

Наразі поліція з’ясовує джерело походження наркотичних речовин, що були вилучені у зловмисників.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження, за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: