Житель Сумщини у Києві вдарив знайомого ножем у спину

10.03.2023

Столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку, який тяжко травмував знайомого.

Це сталося під час сварки. Підозрюваний ударив свого співрозмовника ножем у спину і втік. Випадкові перехожі викликали потерпілому “Швидку допомогу”.

Про це повідомили у Поліції Києва.

У свою чергу медики зателефонували на спецлінію 102. Для з’ясування всіх обставин на місце події прибули екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу. Вони і з’ясували обставини скоєння злочину.

“Чоловіки спочатку відпочивали в компанії спільних друзів, а потім почали сваритися. Для з’ясування стосунків опоненти вийшли на вулицю і під час бійки один із чоловіків вдарив іншого ножем у груди. Після цього зловмисник втік із місця скоєння злочину, а перехожі викликали потерпілому “швидку“. Протягом декількох годин встановили місце проживання порушника та затримали. Ним виявився уродженець Сумщини, 1985 року народження”, — розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Валерій Джус.

У 22-річного місцевого мешканця медики діагностували проникаюче колото-різане поранення. Наразі він перебуває під наглядом лікарів.

Щодо мешканця Сумщини порушили кримінальну справу. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

vechirniy.kyiv.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: