На Сумщині два водії пропонували неправомірну вигоду поліцейським

11.03.2023

Увагу працівників сектору реагування патрульної поліції міста Глухів привернув автомобіль, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Зупинивши авто та спілкуючись з водієм, поліцейські відчули від нього запах спиртного та запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння.

Чоловік зізнався, що вживав алкоголь та почав пропонувати співробітникам поліції 10 000 гривень за непритягнення його до адміністративної відповідальності. Правоохоронці попередили 42–річного жителя Шосткинського району, що за пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність, але його це не зупинило.

Аналогічний випадок стався на Буринщині, там у одному із сіл району водій також пропонував поліцейським хабар. Проте відкупитись від правоохоронців йому не вдалось. Неправомірні дії керманича були зафіксовані на нагрудний відеореєстратор.

Відносно обох правопорушників працівники поліції склали адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП (керування транспортом у стані сп’яніння), а також відкрили кримінальні провадження за ст. 369 ККУ (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі).

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: