26-річний Сергій Крючек із Шостки потребує допомоги і благає врятувати його життя

12.03.2023

Молодому чоловіку лікарі Національного Інституту раку в Києві рекомендують термінову операцію з видалення пухлини в спинномозковій рідині попериково-крижового відділу хребта.

– Перед операцією потрібно було зробити КТ ангіографію судин в Інституті Нейрохірургії. Після обстеження мені повідомили, що потрібно провести локалізацію пухлини, ця процедура дозволяє скоротити крововтрати з 4-х літрів крові до 200-300 грамів крові. Для цієї процедури потрібно купити медичні розхідники на суму 100 000 тисяч гривень (є на на двох фото). Після цієї процедури потрібно негайно їхати на операцію Національний Інститут раку, тому що ця локалізація діє всього один день. Якщо не встигнути, то потрібно буде проводити все заново. Після операції потрібно зробити гістологію. Якщо підтвердиться, що це рак, – почати хіміотерапію, на це ще будуть потрібні гроші і не знаю скільки, – розповідає Сергій.

Для молодого чоловіка дороговартісні операція, процедури та лікування – захмарна сума. У нього потрібних коштів немає. З рідних у Сергія лише мама… Допомогти нікому.

– Я ще молодий, дуже хочу жити. Благаю, допоможіть. Навіть 10 гривень з кожного допоможе мені одужати, буду вдячний навіть за лайк та репост, – звертається до усіх небайдужих Сергій.

Номер карти для допомоги Приватбанк: 4149 4991 4164 0464

Укргазбанк: 5355 0865 0015 8026

ПІБ отримувача: Крючек Сергій Сергійович

shostka.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: