У Конотопі затримали наркодилера

13.03.2023

У ході відпрацювання інформації щодо осіб, які можуть бути причетними до вчинення наркозлочинів, зокрема збуту наркотичних засобів та психотропних речовин безконтактним способом, поліцейські отримали відомості про те, що один із жителів Конотопщини займається незаконним збутом наркотиків.

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції нашого відділу затримали 39-річного чоловіка, який займався збутом наркотиків безконтактним способом, шляхом закладок. У ході поверхневої перевірки у нього було знайдено зіп-пакет з психотропною речовиною PVP та мобільний телефон. Все знайдене вилучено та направлено для проведення відповідних досліджень до експертної установи», – коментує очільник Конотопського районного відділу поліції Сергій Забозлаєв.

Зловмисника було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці встановлюють шляхи надходження та місця збуту наркотичних засобів та психотропних речовин.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: