На Сумщині поліція задокументувала три наркозлочини

16.03.2023

Минулої доби поліцейські Сумської області виявили у трьох жителів регіону психотропні та наркотичні речовини і рослини коноплі.

Оперативники Кролевецького відділення поліції отримали інформацію, що один з жителів села Зазірки Конотопського району може зберігати в себе вдома наркотичні речовини. Під час проведення обшуку в домоволодінні 35-річного чоловіка працівники поліції виявили і вилучили чималий пакунок з речовиною рослинного походження, зовні схожою на марихуану.

В місті Конотоп під час проведення поверхневого огляду у 20-річної місцевої жительки, яку працівники поліції зупинили на вулиці Колективній, було виявлено та вилучено пакетик з психотропною речовиною РVP-сіль. Як пояснила правоохоронцям жінка, зберігала її для власного вжитку.

В місті Шостка 33-річна місцева жителька облаштувала в себе вдома огород на підвіконні, де у горщиках вирощувала не томати чи перець, а рослини коноплі. Під час проведення обшуку за місцем її проживання правоохоронці вилучили «розсаду», а до неї ще й чималу кількість паперових згортків з марихуаною всередині.

Все вилучене співробітники поліції направили на експертизу.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та за ч.1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: